Фирмени събития

В днешно време все повече фирми организират събития свързани с развитието на служителите и фирмените си партньори. Грижата за тяхното развитие както в професионален така и в личен план е от огромно значение за продуктивността на човек. Професионалния и личният живот са свързани и когато човек не се чувства добре на едно от местата се отразява в другата сфера.

Стрес

За щастие все повече хора се доверяват на професионалистите за справяне със стреса, токсични връзки на работното място и в личния живот. Организираността на дневните задачи също е от голямо значение за продуктивността на дадена личност.

Обучения

Синтезирала съм най-важната информация в лекции и обучения за това как да се справяме със стреса, как да се сприятеляваме успешно с бизнес партньори, как да учим през емоциите си и да продаваме и разговаряме чрез тях, разбиване на модели на подръжание, които не ни носят желаното състояние и живот, и всички теми свързани с менталното здраве на съвременния човек изложен на стрес, напрегнат начин на живот в комплект със забързаното ежедневие, което имаме.

Според нуждите на аудиторията и целта на събитието мога да изготвя персонални обучения, лекции, практически задачи, тиймбилдинг с цел коучинг на работни екипи и др.

Фирмени събития

Времетраенето и цената зависи от фирменото събитие.

Запази час

Заплащането става чрез банков превод на сметка:

Академия Мерам ЕООД

Банка ДСК

BG87STSA93000029574891