НЛП – Невролингвистично програмиране

Neuro-linguistic-Programming

Моделиране на човешкото мислене. НЛП процес за промяна, има сегашно състояние, използване на техники и достигане до желаното състояние на човека.

Постигане на добре оформени цели, за което помага НЛП Коуч.

Работа с фобии, страхове, вярвания, котви и други.

Невро-лингвистичното програмиране използва силата на езика да разруши менталните бариери, които несъзнателно създаваме за себе си. Когато „следването на вашите мечти“ и достигането на пълния ви потенциал може да изглежда невъзможно, квалифициран НЛП практикуващ може да използва техники, за да ви помогне да осъзнаете, че единственото нещо, което ви задържа в живота, сте вие самите.

„Невро“, се отнася до начина, по който събираме информация от външния свят, използвайки нашите пет сетива. „Лингвистика“ е изучаването на езика, отнасящо се до начина, по който осмисляме споменатата информация, като я организираме в структурата на езика. И накрая, „програмирането“ е нашият начин да контролираме нещо. Това се отнася до начина, по който интерпретираме света и как контролираме ежедневните си действия, избори и поведение.

НЛП се счита за един от най -полезните и достъпни инструменти, идващи от съвременната психология и може да помогне при:

– Стрес
– Подобряване на усещанията
– Подобряване на комуникативните умения
– Разрешаване на деструктивни модели на взаимоотношения

“НЛП ни учи как промяната в начина, по който възприемаме света, може да ни накара да коригираме поведението си, за да живеем живота, за който мечтаем. Треньорът ще ви насърчи да трансформирате ограничаващите убеждения и да напуснете зоните си на комфорт. Преодоляването на бариерите и поемането на възможности помага само за развитието на по–пълноценен, щастлив и безкрайно по-удовлетворяващ живот.”

Консултация

Времетраене на консултация: 60-90 мин.
111 лв
Запази час

Годишен Абонамент

Пакет от 12 посещения
1110 лв
Запази час

Изберете желания курс на удобни вноски с tbi bank.

Как да направите заявка:

Изберете бутона на tbi bank. В няколко стъпки попълнете избрания курс и вноски, както и вашите лични данни.

или чрез

Заплащането става чрез банков превод на сметка:

Академия Мерам ЕООД

Банка ДСК

BG87STSA93000029574891